Civilizace V oznámena - první detaily

Civilizace V oznámena - první detaily
20:29, 18.02.2010

2K Games právě oznámili, že už na podzim vyjde (pouze) na PC další díl slavné série Sid Meier's Civilization V. Na hře opět maká studio Firaxis a první detaily už vyplavaly na povrch.

Klik pro zvětšení (Civilizace V oznámena - první detaily)Klik pro zvětšení (Civilizace V oznámena - první detaily)Opět na vás čeká vládnutí světu a jedné z 18 civilizací, samozřejmě od plenek až po vesmírné zážitky. Přitom bude vaším úkolem vyhrávat války, vést diplomacii, provádět výzkum a přežít reality show. Ale nebude to tak jednoduché, postavíte se totiž proti notoricky známým vůdcům historie, ale kdo přesně to bude, se zatím můžeme jen dohadovat. Boje se budou opět odehrávat na "rozsáhlém, realistickém a rozmatiém terénu" a tentokrát půjde využít i vzdáleného ostřelování, místo boje "na blízko".

Klik pro zvětšení (Civilizace V oznámena - první detaily)Klik pro zvětšení (Civilizace V oznámena - první detaily)Vývojáři slibují intuitivní interface, který potěší jak veterány série tak úplně nováčky, kterým poradí řada "důvěryhodných poradců". Dalšími novinkami mají být nové cesty k výhře, nové nástroje správy, podporu pro moddingovou komunitu a také pořádný multiplayer s propracovanou sociální podprou (posílání scénářů, skóre atp. po emailu a tak dále). Nebude chybět ani LAN nebo možnost střídání se u jediného počítače.

V příštích týdnech bude smršť informací pokračovat, do té doby viz výše + pár čerstvých obrázků.

DALŠÍ

CGwillWin