Enhanced verze Baldur's Gate se o něco opozdí

Enhanced verze Baldur's Gate se o něco opozdí
12:02, 15.09.2012

Ale nebojte se, milí fanoušci, nebude to zase tak o moc. Tedy... pokud dokážete na vylepšenou verzi prvního dílu RPG Baldur's Gate společně s datadiskem Tales of the Sword Coast čekat ještě celé dvě měsíce. Podle posledních zpráv z tábora vývojářů by mělo Baldur's Gate: Enhanced Edition dorazit někdy během letošního listopadu. A co za odložením stojí? No přeci vy, samotní fanoušci! Neberte předchozí větu nijak zle, samotný Trent Oster, kreativní šéf projektu, ve svém vyjádření uvádí, že hned po oznámení byli doslova zavaleni všemožnými dotazy a tudíž ještě potřebují trochu času.

Když jsme oznámili Baldur's Gate: Enhanced Edition, fanoušci původních her rozžhavili naše servery a nás samotné zaplavili velkou vlnou podpory. Jakmile opadl prvotní nával, tisíce z vás na našich fórech zveřejnili své nápady a požadavky. Tucty dobrovolníků z celého světa nám pomohly vylepšit gameplay, vychytat bugy a celkově hru vyladit. Další nám pomáhali s překladem do více než šestnácti dalších jazyků krom angličtiny.

Abychom docílili našeho plánu vytvořit to nejlepší Baldur's Gate a abychom mohli nějak poděkovat na tu ohromnou podporu, přidali jsme nové postavy, lokace a příběh, čímž jsme docílili dalších hodin hraní navíc. I tak nám chodí další a další nápady, řešení a překlady, zvyšuje se i počet dobrovolníků.

Po nedávném zhodnocení projektu a konzultací s našimi partnery jsme se rozhodli zajistit, aby Baldur's Gate: Enhanced Edition bylo při svém vydání tím nejlepším možným produktem. Tím pádem jej musíme o něco odložit. Náš plán počítá s letošním listopadem.

Klik pro zvětšení (Enhanced verze Baldur's Gate se o něco opozdí)

DALŠÍ

CGwillWin