Call of Duty: Black Ops II vydělalo miliardu USD

Call of Duty: Black Ops II vydělalo miliardu USD
15:09, 05.12.2012

Call of Duty: Black Ops II trhá už takové rekordy, na které by nepomýšlel snad ani Jason West nebo Vince Zampella (otcové Call of Duty série). Vezmeme to pěkně popořadě. Nejdřív se novému Call of Duty podařilo vydělat během jednoho dne 500 miliónů dolarů, následoval nový světový rekord v neustálém hraní (135 hodin) a nyní tohle.

Call of Duty: Black Ops II už vydělalo, a teď se pořádně podívejte, neuvěřitelnou miliardu dolarů! A to během patnácti dní, čímž nové Call of Duty překonalo svého o rok staršího bratříčka Modern Warfare 3, které vydělalo 1 miliardu dolarů během šestnácti dní. Překonalo tak třeba film Jamese Camerona - Avatar, který vydělal první miliardu dolarů během sedmnácti dní. Jeden z dalších rekordů je například celkový uhraný čas. Hráči na PSN a XBL nahráli zatím 150 miliónů hodin. Bobby Kotick, generální ředitel Activision Blizzard to okomentoval slovy:

Během posledních šesti let bylo každé vydání nového Call of Duty jednou z největších celosvětový událostí. Od záhajení prodejů Call of Duty jsou příjmy po celém světě srovnatelné, nebo dokonce lepší, než nejlepší filmy tohoto roku. Dále se nám podařilo převýšit zisky filmových sérií, jako je například Harry Potter nebo Star Wars - nejúspěšnější filmové série všech dob.

Klik pro zvětšení (Call of Duty: Black Ops II vydělalo miliardu USD)

DALŠÍ

CGwillWin