Multiplayeru k State of Decay se nedočkáme

Multiplayeru k State of Decay se nedočkáme
10:25, 08.07.2013

No, nebudeme si nic nalhávat, Undead Labs byl před vypuštěním svého prozatím jediného titulu State of Decay známý asi jako Polský prezident Komorowski. Zanedlouho se však ze State of Decay (vizte naši recenzi) stal obrovský fenomén, který si již po několik týdnů drží první příčku nejstahovanějšího titulu na XBLA.

Otevřený postapokalyptický svět plný zombie, RPG prvky, a mnoho dalšího dělá ze State of Decay jednu z nejlepších zombie-survival her, kterou v dnešní době seženete. A to za příznivou cenu 1600 MS bodů.

Ale přeci jen na něco tvůrci zapomněli: na multiplayer. To, že si State of Decay multiplayer zaslouží, není žádný pochyb. To, že se to ve dvou lépe táhne, obzvlášť v zombie apokalypse ví taktéž téměř každý. Ale jak to vypadá, State of Decay zůstane čistě singleplayerová hra. Tomu nasvědčuje fakt, který potvrdili sami vývojáři: "Pro State of Decay chystáme skvělé věci, muli-player k nim ale nepatří."

Jak prozradili sami vývojáři: "Nejsme si jistí, zda by multi-player splnil všechna očekávaní hráčů". Ale nebuďte smutní, Undead Labs potvrdili, že se State of Decay dočká pokračování, jehož nedílnou součástí by se měl stát i multiplayer.

DALŠÍ

CGwillWin