Naše ultra věcné dojmy z Diablo 3: Reaper of Souls

Naše ultra věcné dojmy z Diablo 3: Reaper of Souls
11:00, 26.03.2014

Přeskočím všechny úvodní okecávající věty: Diablo 3 je s RoS konečně hodné značky Diablo, a skalní příznivci hlásí, že se jedná o lepší datadisk, než byl LoD pro Diablo 2. Přišli jsme o pay2win (aukční dům), ubohé troll dropy i nezajímavé synergie skillů a itemů.

Diablo 3 vždycky postrádalo end game. Ten ve hře samozřejmě byl, sám jsem nahrál neuvěřitelných 2.5 tisíc hodin, ale byl čistě o maxování statů pro dosažení co největší efektivní damage. Jediné měřítko, které se srovnávalo, bylo jak daný hráč ownuje elitky nebo moby a všem nám scházel nějaký faktor zábavy.

Zajímavý build dělající shitload efektů na battlefieldu? Ne-e. Originální crowd control build? Ne-e. Glass cannon? Neexistující pojem. Tank? Maybe...

Itemizace a gazillion nových legendárek a setů s úžasně variabilními OP vlastnostmi = to je RoS. Všechny classy tak mají k dispozici přehršel možností gearingu a buildingu. Můžete tak se svou postavou dosáhnout na velmi široké spektrum cílů a je jen na vás a vašich dropech, jakým směrem se vydáte.

Co se týče nových prostředí, módů hry a monster, tak ty jsou super, ale jedná se o věci od datadisku očekávané, takže si nemyslím, že má cenu je nějak více rozmazávat. Více v recenzi, a teď už zase pařbě zdar!

DALŠÍ

CGwillWin