Borderlands na next-genu

Borderlands na next-genu
13:05, 06.03.2015

Ve světě her není asi nikoho kdo by neznal svět Pandory, svět plný pastelových barev, nepřátel, zbraní a hromady humoru. Tipuji, že jste všichni poznali, že se mluví o komiksové akci Boderlands, tedy kooperativní střílečku viděnou z pohledu první osoby s prvky RPG.

Borderlands se dočká svého nového přírůstku s podtitulem Borderlands: The Handsome Collection, který bude obsahovat Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel, včetně veškerých digitálních přídavků, kterých nebylo zrovna málo. Níže v novince naleznete nový trailer, který nás láká na HD grafiku (i když v případě tohoto titulu to může působit trochu sporně), hrát kooperativně na jedné televizi split screen ve čtyřech lidech - to může být fakt skvělé na nějaké akce. Vězte, že pokud máte rozehrané např. Borderlands 2 na PS3 nebo Xbox 360 budete si moci přenést uložené pozice na novou generaci (platí pouze pro konzole od stejných výrobců).

Datum HD remaku pro PlayStation 4 a Xbox One se blíží, v Evropě bychom se jej měli dočkat již 27. března a v rdakci se už nemůžeme dočkat, až Vám zprostředkujeme reakce z hraní.

DALŠÍ

CGwillWin