Dying Light 2 asi nebude možný na next-genu

Dying Light 2 asi nebude možný na next-genu
18:53, 14.08.2015

Polští bratři ze studia Techland plavou v penězích asi jako strýček Skrblík, díky úspěchu Dying Light, a tak není divu... no, dobře to možná trošku přeháníme, ale rozhodně jde o velký úspěch pro studio, a tak není divu, že už si mnou ruce a plánují ještě nabušenější druhý díl.

Možná se divíte, kde máme Dead Island 2, ale jak už jsme několikrát prorokovali, nejen, že to vypadá s Dead Island 2 bídně, ale navíc na něm pracuje úplně někdo jiný, jelikož značku vlastní Deep Silver. Nicméně Techland tvrdí, že s pokračováním značky Dying Light má velké plány. Dokonce tak velké, že, jak sami autoři tvrdí, se obávají, že něco takového ani nové konzole neutáhly, což zároveň nevypadá růžově pro majitele slabších PC sestav.

Popravdě by nás docela zajímalo, co poláci zamýšlí, protože už první díl byla docela podívaná. Svým způsobem vývojáři experimentovali už pomocí DLC, jako třeba The Following, kde si nově můžete vozit pozadí buginou. Nicméně chceme vědět, jestli tedy konzolisti ostrouhají (což bychom neradi, že jo) a na konzole se hra vůbec nedostane, čímž by ale studio přišlo o hromadu peněz, takže spíše to vidíme tak, že budou muset svoje roztodivné fantazie krotit.

DALŠÍ

CGwillWin