První patch pro Fallout 4 dorazí příští týden

První patch pro Fallout 4 dorazí příští týden
20:31, 20.11.2015

Jestliže máte se čtvrtým pokračováním slavného Falloutu nějaké ty trable, jako například mizející předměty, levitující postavy, padající aplikaci nebo cokoliv dalšího vás v souvislosti s touto hrou štve, příští týden vaše trable (možná) skončí. Vývojáři z Bethesdy totiž momentálně finišují první velký opravný patch. "Je pravda, že svoboda v našich hrách může vést k neočekávaným událostem, které jsou občas problémové, když hra v jednu chvíli zkombinuje příliš mnoho neočekávaných elementů," píší autoři, "Vzhledem k rozsahu a komplexnosti herních systémů, především když vám dovolují stavět svá vlastní osídlení, jsme rádi, že Fallout 4 je naše nejrobustnější a nejstabilnější hra v historii."

Rádi bychom poděkovali našemu týmu testerů, který se usilovně snažil Fallout 4 co nejvíce rozbít, abychom mohli chyby opravit ještě během vývoje. Co jsou však stovky testerů oproti milionům hráčů, kteří jej momentálně hrají. Momentálně usilovně pracujeme na opravě těch nejpalčivějších problémů.

Patch by se měl jako první objevit coby betaverze na Steamu a o pár dní později také jako plnohodnotná součást hry. Teprve až poté se dostane na konzole. Do budoucna autoři plánují vydávání pravidelných menších opravnách balíčků, podobně jako tomu bylo u předchozích her z dílny této společnosti.


DALŠÍ

CGwillWin