Odhalení nového CoDu už dnes

Odhalení nového CoDu už dnes
08:32, 02.05.2016

Konečně bude ten divoký týden spekulací u konce. Na dnešní večer na 19:30 našeho času je naplánován stream týkající se Call of Duty. Ten bude probíhat na twitch.tv/CallofDuty a tvůrci z Infinity Ward tam budou mluvit o své nové vizi pro Call of Duty. Stream bude navazovat na oficiální zveřejnění hlavního traileru na Infinite Warfare.

Jeho vypuštění by mělo být v 18:00 našeho času a bylo to zjištěno tak, že lidé rozluštili Facebookovou hru, kterou si pro ně Infinity Ward připravili. Celý víkend si totiž šlo dopisovat pomocí aplikace Messenger (Facebook) s účtem "CODMessenger" a ten odpovídal na otázky hráčů. Cílem bylo zjistit dvanáctimístný kód, který po odeslání na tento účet napsal právě zprávu, která odhalila čas 1600GMT což je právě těch 18:00 u nás.

Klik pro zvětšení (Odhalení nového CoDu už dnes)

Komunikace s účtem byla docela bohatá, protože měl "robot" naprogramovaných dost odpovědí. Lidé se nebáli zeptat ani třeba na Game of Thrones, což jsou vtipné detaily.

Klik pro zvětšení (Odhalení nového CoDu už dnes)

Podstatné je to, že při dotazech na ten spekulovaný vesmír, kam má být hra zasazena, byly odpovědi takové, že fanoušci se nemohou dočkat. Robot totiž často opakoval frázi "Boots on the ground", což by mělo znamenat, že nebudeme lítat, běhat po zdech nebo se teleportovat, ale že půjde o klasickou vojenskou pěší akci a to je to, co spousta fanoušků chce.

Klik pro zvětšení (Odhalení nového CoDu už dnes)

Hype jede na plno a moderní marketing v akci. Ale o tom to je, kdo mu chce propadnout, tak může, a kdo nechce tak to může směle ignorovat. Každopádně vyšel ještě jeden teaser, kde lidé z Infinity Ward mluví o jejich vztahu ke Call of Duty. Zbytek tedy dnes večer.


DALŠÍ

CGwillWin