Hledá se vedoucí nového Diablo projektu

Hledá se vedoucí nového Diablo projektu
13:36, 02.07.2016

Diablo III je hit, ať už se vám ty barvičky líbily nebo ne. A musíme uznat, že ač hra vyšla už před čtyřmi roky, dodnes se o ni vývojáři starají nevídaně hezky. Patche obsahují ve většině případů mnoho nových prvků, ať už jde o sety brnění, lokace, bounties ale přidávají/přepracovávají se i herní mechaniky. Za to je potřeba vdát pánům z Blizardu hold, protože vše je zdarma, žádné mikrotransakce, žádné DLC, jen jeden datadisk. Tak se to má dělat.

Vody internetu nyní rozvířila zajímavá informace, všímavé oko kolegů z plátku BlizzPro si totiž všimlo inzerátu v kariérní sekci Blizzardu. Hledá se Game Director se zkušenostmi z vývoje AAA her, který bude vizionářem a povede sérii k těm nejlepším zítřkům. Když odhlédneme od casual HR keců, zjistíme, že adept musí být fanoušek Diabla, mít pět let zkušeností a vědět, co dělá hru dobrou. Pokud máte zájem, podívejte se na celý inzerát.

Co to všechno ale znamená? Naposledy se podobný inzerát objevil před ohlášením datadisku Reaper of Souls. Otázkou tedy je, jestli se kutí další datadisk, nebo úplně nová hra. Osobně si myslím, že spíše nová hra, přece jen doba pokročila, nové konzole mají obrovský potenciál a všichni se navíc těšíme, jak se Diablovi zase podaří vrátit se na zemský povrch. Tak ať se brzo někdo přihlásí, nebo to budu muset udělat já.

DALŠÍ

CGwillWin