Ohlásený nový Sudden Strike pre PS4 a PC

Ohlásený nový Sudden Strike pre PS4 a PC
13:46, 04.08.2016

Je to tak, pomerne známa séria Sudden Strike sa ako zástupca žánru RTT (real-time tactics) dočká už svojej štvrtej časti a to takmer sedem rokov od Sudden Strike: The Last Stand. Pred malou chvíľou to potvrdila spoločnosť Kalypso Media s dodatkom, že hra je naplánovaná na druhý kvartál roku 2017 pre konzolu PS4 a PC stroje.

Klik pro zvětšení (Ohlásený nový Sudden Strike pre PS4 a PC)

"Kalypso pokračuje vo svojej tradícii oživovania klasických titulov a IP sérií, a v duchu tohto hesla nemôže byť práve značka Sudden Strike opomenutá. Tím vývojárov z Kite Games sa skladá z mnohých talentovaných jedincov s vynikajúcou znalosťou v oblasti druhej svetovej vojny vrámci konceptu RTS, a svoj záväzok a vášeň sú ochotný naliať do štvrtého dielu série Sudden Strike. Aj preto je pre nás Kite Games dokonalým partnerom, ktorý je schopný priniesť našu značku späť medzi spokojnú komunitu RTS. "
povedal Simon Hellwig, globálny riaditeľ Kalypso Media.

Klik pro zvětšení (Ohlásený nový Sudden Strike pre PS4 a PC)

Jedná sa o regulárnu novú časť a nie o remake či nejaký HD návrat z toho čo už bolo raz vydané a vytvorené. Sudden Strike 4 nás bude baviť prostredníctvom troch rozsiahlych kampaní začlenených do bojísk druhej svetovej vojny. Veliť pritom budete britským, americkým, nemeckým či sovietskym vojskám rozdeleným do 100 špeciálnych jednotiek s reálnym vybavením pre boj. To všetko vrátane nemeckého bombardéru Heinkel He 111, ruského tanku T-34, britského Hawker Typhoon stíhacieho lietadla a notoricky známeho nemeckého Panzerkampfwagen VI Tiger. Medzi novinky v sérii Sudden Strike, bude patriť určite možnosť zvoliť si jedného z deviatich veliteľov vojsk ako je napríklad George Patton alebo Bernard Montgomery. Každý z nich má jedinečné možnosti vrámci schopností a odlišný prístup ku boju.

Klik pro zvětšení (Ohlásený nový Sudden Strike pre PS4 a PC)

Nachystajte sa na 20 špeciálnych scenárov pre singl režim a rovnako prepracovaný multiplayer cez online schému. Každý váš úspešný krok v hre bude docenený vďaka systému odmien, ktorý vám tak môže sprístupniť rôzny materiál vrámci bonusov, ako sú napríklad dobové filmové zábery z WWII. Sudden Strike 4 má ponúkať nepreberné množstvo spôsobov, ako poraziť svojich súperov. Budete využívať slabé miesta tankov, pokladať pasce, pomocou pechoty obsadzovať prázdne budovy, vytláčať protivníka za pomoci manévrovania s jednotkami alebo zastrašovať cez vzdušný priestor. Voľnosť je teda evidentná už takto na papieri a bude len na vás ako takticky pristúpite ku svojmu boju. To všetko už začiatkom roku 2017 pre PS4 a PC.


DALŠÍ

CGwillWin