Uncharted 4 dostanou svou Hordu

Uncharted 4 dostanou svou Hordu
08:39, 22.11.2016

Stejně jako druhý a třetí díl měli svůj kooperativní režim jménem Arena, tak čtvrté dobrodružství Nathana Drakea dostane také svou formu co-opu. Pojmenované Survival se asi nejvíce blíží oblíbené Hordě z konkurenčního Gears of War. Tentokráte maximálně v trojici hráčů se postavíme vlnám nepřátel.

Těch vln bude 50 a každá desátá vlna přinese intenzivní boss fight (stejné jako u Gears 4). V průběhu vln se obtížnost i skladba nepřátel stupňuje. Od obyčejných žoldáků po agresivní bruty a nebezpečné snipery. Bossové přinesou kromě některých známých také naprosté nováčky a to Pirate Warlords. V návaznosti na příběh Uncharted 4 se právě zakladatelé Libertalie probouzí, aby vás svými magickými útoky potrápili. Nebude chybět ani samotný Adam Baldridge s jeho Džinem.

Ale to není vše, co vás na deseti mapách čeká. Nepůjde pouze o čištění vln nepřátel. Vlny budou obsahovat také další úkoly. Třeba bránění nějakého území, nasbírání pokladů v časovém limitu a nebo zabití označených nepřátel. Dokonce může být aktivovaný nějaký modifikátor, který omezí zbraně jen na pistole, headshoty nebo jen melee. Za tohle vše budete dostávat herní měnu, za kterou půjde nakupovat arzenál zbraní a vybavení v bednách po mapě.

Survival bude mít svůj vlastní levelovací systém, Relic Challenge a loadouty. Levelováním si budete vylepšovat zbraně a získávat nové předměty. Také tu budou nové exluzivní boostery jen pro Survival a samozřejmě půjde odemknout nové věci pro postavy, které užijete i v normálním multiplayeru. Hra bude těžší tím jak budete postupovat v levelech svého vybavní. Navíc nabídne tři základní obtížnosti a při pokoření 50 vln na Hard se odemkne Crushing Mode. Což asi všichni tušíme jak bude vypadat. DLC se Survival módem se dostane na trh už v následujícím měsíci.


DALŠÍ

CGwillWin