FIFA 17 se dnes dočkala důležitého patche i na konzolích

FIFA 17 se dnes dočkala důležitého patche i na konzolích
21:01, 18.01.2017

Po týdnu čekání se tak nejnovější aktualizace dočkají i hráči na PS4 a XONE. Patch o velikosti necelého 1 GB se zaměřuje především na úpravy režimu FUT, nicméně nějakých těch inovací se dočkáme i v módech Journey či kariéry.

U kariéry byla opravena nepříjemnost, týkající se nesprávného zobrazení výše platů jednotlivých hráčů. V rámci Fifa Ultimate Team se nově dočkáme vylepšeného ukazatele kvality připojení, díky kterému si budeme moci přesněji ověřit, zdali jsme narazili na laggera nebo bude následující zápas probíhat v pohodě. Také se zbavíme bugu, díky kterému občas docházelo ke špatnému zobrazení dresů v menu jejich volby. Pakliže rádi plníte výzvy sestavování týmů, nebude se již opakovat situace, při které se vám zvedaly statistiky i vpřípadě, že jste lepšího hráče nahradili horším.

Navíc se také dostalo na vychytání grafických mušek a dočkáme se také lepší volby kamery při opakovaných záběrech. Během hry by nemělo také již docházet k přihrávkám, aniž byste stiskli tlačítko. Je dobré vidět, že autorům na tomto fotbalovém kousku stále záleží a snaží se jej udržet v dobré kondici.


DALŠÍ

CGwillWin