Blizzard odhaluje statistiky pro Hearthstone a Overwatch

Blizzard odhaluje statistiky pro Hearthstone a Overwatch
12:00, 03.05.2017

Za tři týdny tomu už bude rok, co fast-pace FPS arénovka vyšla, a jak čísla, tak sláva stále jen a jen stoupá. Overwatch se těší obrovské popularitě, a to jak na PC, tak na konzolích PS4 a Xbox One. Není to ani tři měsíce, co vyšlo na světlo, že hru hraje 25 milionů aktivních hráčů, a dnes už je milionů rovných třicet. Vzhledem k nadcházejícímu prvnímu výročí nemohlo být načasování příjemnější. Jak nedávno řekl šéf vývoje Overwatche Jeff Kaplan na oficiálním fóru hry, vývojáři chystají do hry rovnou šest zbrusu nových map. A z toho tři by se měly ve hře objevit už letos.

Klik pro zvětšení (Blizzard odhaluje statistiky pro Hearthstone a Overwatch)

Karetní Hearthstone se těší ještě astronomičtějším číslům. Říká se, že Hearthstone pomalu umírá, spousta hráčů si stěžuje na neskutečné RNG, které ve hře naprosto panuje a že spousta nových karet postrádá smysl, nebo jsou nevyvážené. Nenechte se zmást, oblíbený free-to-play titul překročil rovnou dva rekordy, a to sice počet hrajících hráčů, a počet hráčů, hrajících současně. 70 milionů milovníků kartiček a Warcraftu hraje Hearthstone aktivně. Snad za to může nedávné vydání rozšíření Journey to Un’Goro. Před pouhými dvěma lety, tedy v květnu 2015 měly kartičky aktivních hráčů jen 30 milionů, takže jejich komunita se více než zdvojnásobila.

Klik pro zvětšení (Blizzard odhaluje statistiky pro Hearthstone a Overwatch)

Blizzard však prý rozhodně nemá v plánu usínat na vavřínech, a hodlá obě hry nadále plně podporovat, a dopřávat jim obsahu, lásky a hýčkání jakého si obě rozhodně zasluhují. V Overwatchi zrovna probíhá sezónní event Uprising, a v Hearthstonu po přihlášení během května dostanete rovnou tři balíčky z Journey to Un’Goro úplně zdarma. Na nic nečekejte, a vzhůru hrát!


DALŠÍ

CGwillWin