Na Kickstarteru se objevila kampaň na znovuoživění Noah's Ark

Na Kickstarteru se objevila kampaň na znovuoživění Noah's Ark
17:01, 13.07.2017

Svoboda je prima, každý si zkrátka může dělat skoro co chce. Třeba se snažit najít dostatek podivínů. bláznů a trollů, kteří zafinancují sen o znovuvydání jedné z nejbizarnějších her videoherní historie. Noah's Ark vychází ze série Bible Games, kterou u nás asi nikdo nezná a já osobně o ni vím jen díky starému síle Internetu. Stala se takřka kultovní právě díky neobvyklému hernímu tématu, ale je třeba říct, že v USA je o něco více věřících než u nás, takže není zas tak divné, že si hru i někdo koupil a obecně vešla ve znánost.

Ačkoliv Bible Games byla kolekce her velmi pochybné kvality, nějakým zázrakem se podařilo Wisdom Tree (což je společnost, která za vším tímhle stojí) přežít až do současnosti a zkoušet to na nás znovu.

Pokud se rozhodnete dát ze svého účtu čtyři dolary, dostanete digitální verzi pro Steam, pokud trochu přitlačíte a zaplatíte padesát babek, dostanete i cartridge pro NES. a kolekci her pro GBA (Gameboy Advance - info pro mladší ročníky). Vážně nemám páru kolik z vás má doma NES, ale velký počet to asi nebude, čili asi zůstaneme u Steamu.

Klik pro zvětšení (Na Kickstarteru se objevila kampaň na znovuoživění Noah's Ark)

A o čem že tahle pařba vlastně je? Hrajete za Noema, který se snaží na svou loď dostat zvířátka, aby přežila velkou potopu. Takže běháte po světě a sem nahodíte na hrb třeba krávu a nesete ji na svou dřevěnou bárku. Kromě neotřelého tématu zaujme Noah's Ark i spoustou glitchů a podivným ovládáním, na čemž si smsnul před nějakými deseti lety i Angry Video Game Nerd a na videa se můžete podívat níže. Pokud vás to zaujalo, projděte si výživný Kickstarter.

Tak snad se dostane i na Super Noah's Ark 3D (což je stretch goal), kde se v zásadě se jedná o starého dobrého Wolfensteina 3D, jenže místo B.J. Blazkowicze opět ovládáte Noema a vaši nepřátele nejsou náckové a SSáci, nýbrž jehňátka a kozičky. Jooo holt tenkrát si nikdo s logikou ani organizacemi za práva zvířat hlavu nedělal.

DALŠÍ

CGwillWin