Cyberpunk 2077 značne ukrajuje z financií CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 značne ukrajuje z financií CD Projekt RED
08:03, 10.09.2017

Jedna z najočakávanejších hier budúcnosti je jasne daná. Poľský CD Projekt RED, si vybudoval menšie vývojárske impérium vďaka kvalite trilógie (zatiaľ) Wiedzmin, a všetky nádeje sa v súčasnosti upierajú na spracovanie sci-fi projektu Cyberpunk, ktorý si berie inšpiráciu z rovnomennej doskovej zábavy minulosti. O hre ako takej vieme veľké "ehm" avšak, všetky indície sa stále točia okolo prepracovaného sandboxu s vizuálnou stránkou podobnou svetu Blade Runner, ktorý bude otvárať možnosti RPG konceptu ako aj netradičných mechaník hrateľnosti či dopravných prostriedkov.

Vždy keď sa koná nejaká tá prezentácia súčasného stavu vývoja okolo tejto IP, tak Poliaci zahmlievajú ako o život. Ubezpečujú však každého o intenzívnej snahe tento produkt doviesť do nejakého zdarného konca, čo je situácia aj okolo podstaty tejto novinky. Aktuálne sa z finančnej správy dozvedáme, že viac ako 200 zamestnancov (z celkového počtu 300) sa venuje vývoju hry Cyberpunk 2077 a to značne uberá peniaze z účtu firmy CD Projekt RED. Je to logické a nič extra prekvapivé, zvlášť ak sa bavíme o tak megalomanskom vývoji, takže fanúšikovia môžu byť stále v napätí, kedy sa vôbec dočkáme prvých konkrétnych faktov či nebodaj ukážok z hry ako takej (veľké šance sú na budúci rok).

Mimochodom ona tretia stovka pracovníkov má v popise práce rovnako nádejný kartový Gwent, ktorý sa z nenápadnej minihry dokázal prepracovať do adepta na eSport hit, v ktorom si môžete zarobiť na nové auto. Navyše sa treba starať stále aj o Geralta, čo v súčasnosti znamená jeho 4K obrodu pre konzole PS4 PRO a XOneX. Nižšie nájdete vyobrazenie peňažného koláča CD.

Klik pro zvětšení (Cyberpunk 2077 značne ukrajuje z financií CD Projekt RED)

Klik pro zvětšení (Cyberpunk 2077 značne ukrajuje z financií CD Projekt RED)


DALŠÍ

CGwillWin