Vydejte se na Divoký západ ve strategii Railway Empire

Vydejte se na Divoký západ ve strategii Railway Empire
23:59, 26.11.2017

Fanouškům budovatelských strategií a tycoonů dozajista neunikla česká hra Mashinky, která letos v říjnu vstoupila do early accessu na Steamu. Nadějný titul od Jana Zeleného ale není jediným chystaným dopravním tycoonem. Již 26. ledna vychází hra Railway Empire od autorů ze studia Gaming Minds. Ti mají za sebou například nepříliš povedený třetí Port Royale nebo Grand Ages: Medieval. O vydání se ale postarají specialisté na strategie z Kalypso Media, takže by nemělo jít nějakou budgetovku.

Railway Empire nás zavede do Spojených států amerických roku 1830, tedy na úplný počátek železniční dopravy v této zemi. Krůček po krůčku budete budovat železniční trasy, zakládat města a osídlovat nové regiony. S postupem 19. a 20. století se pochopitelně objeví konkurence, která vás donutí správně nakládat s finančními prostředky. Navíc budou váš business znepříjemňovat také bandité přepadající vlaky.

Velký důraz na ekonomickou stránku ve spojení s historickým pozadím a bohatým obsahem čítajícím 40 lokomotiv a přes 300 technologických vylepšení, by mohl dát vzniknou velice solidní budovatelské strategii, kterých nevychází zrovna mnoho. Více se dozvíme již 26. ledna, kdy Railway Empire vyjde na PC, PS4 a Xboxu One.


DALŠÍ

CGwillWin