Ako postupuje seriál Zaklínač v podaní Netflixu?

Ako postupuje seriál Zaklínač v podaní Netflixu?
18:34, 10.12.2017

To, že populárna služba Netflix pripravuje svoj vlastný seriál na motívy slávnej románovej predlohy Wiedzmin od Andrzeja Sapkowského, vieme nejaký ten mesiac. Za ten čas sme si mohli spoločne skúsiť uhádnuť kto bude hrať hlavnú postavu, ale prevažne sme len netrpezlivo očakávali akékoľvek ďalšie informácie o celom projekte.

Dnes tento hlad nakrátko uspokojíme a to faktom okolo ústrednej postavy, ktorá bude celý seriál zastrešovať. Jej meno je Lauren Schmidt Hissrich a mohli by ste ju nájsť podpísanú pod fenomenálnym Netflix seriálom Daredevil (dve série) a nemenej kvalitným združením hrdinov v Defenders (jedna séria).

Práve Lauren sa teda úpenlivo bude snažiť uspokojiť milovníkov predlohy, podľa ktorej má byť vytvorený celý príbeh. Preto vám musím znova zopakovať, už sme to tu riešili viackrát, že seriál Witcher od spoločnosti Netflix nebude postavený na akejkoľvek hernej adaptácii od CD Projekt RED a podklad má čerpať priamo z románov. Držme paní Hissrich palce nech to čo najskôr posunie do fázy prvého trailer videa. Už teraz totižto slintám ako pavlovov pes.


DALŠÍ

CGwillWin