Dota 2 dostala velký jarní update

Dota 2 dostala velký jarní update
13:52, 04.02.2018

Před třemi dny Valve vystřelilo do světa nový update 7.08 do jejich nejhranějšího titulu a po pár partičkách vám můžeme říct i vlastní názor. Kromě obligátních jemných změn u některých hrdinů a itemů nám však vývojáři připravili i pár novinek, které mají dopad na celkový herní zážitek. Tentokrát se nejedná o nic zásadního a kontroverzního, jako byly před nějakou dobou talenty, jde spíše o takovou tu kosmetiku, něco jako když si holka koupí novou podprsenku.

Při výběru hrdinů si nyní po najetí na tooltip můžete zobrazit změny, které přišli v novém patchi. To rozhodně vítám, protože číst changelogy mě sice baví, ale když jsou na deset stránek, stejně si všechno nezapamatujete. Teď se ale hned na začátku hry můžete podívat, že nepřátelský Lion manaleakem nově i zpomaluje. Handy! Hodí se i možnost podívat se, jestli jsou vaši kolegové připraveni na teleport, stačí podržet alt a pod ikonami hrdinů se zobrazí cooldowny na travelky nebo porty. Ještě by bylo super, kdyby se zobrazilo, jestli dotyční jedinec vůbec nějaký port má, případně kolik.

Změn je daleko více, například matchmaking by měl zohledňovat jazyk, kterým dotyčný mluví (i když si nedělám iluze, že to bude nějak dobře fungovat), či lepší notifikace o buybacích. A při čekání na hru si teď můžete procvičit svůj skill v lasthit traineru, což je sice fajn nápad, ale jedno kolo trvá tři minuty a málokdy vám hledání trvá tak dlouho, ale je to prima na rozehřátí. Celkově se zdá, že update se povedl takže thumbs up Valve a všechny změny najdete na blogu hry.

DALŠÍ

CGwillWin