Vrátíme se v GTA VI do Vice City?

Vrátíme se v GTA VI do Vice City?
23:39, 06.03.2018

Rockstar Games nám 26. října naservírují druhý díl očekávané westernové akce Red Dead Redemption. To ale nebrání tomu, abychom si zaspekulovali o jejich dalším projektu. Tím by mohlo být nové Grand Theft Auto, jehož dosud poslední díl od svého vydání v roce 2013 prodal okolo 100 milionu kusů, což z GTA V dělá jednu z vůbec nejprodávanějších her všech dob. Nový díl tedy nepochybně jednou bude. V dohledné době se ale žádného oficiálního oznámení nedočkáme, a tak se musíme zatím upínat k různým spekulacím.

S jednou zajímavou a poměrně obsáhlou dnes přišel kanál The Know, který v minulosti správně předpověděl detaily ohledně třetích Dark Souls. Přesto nynější informace o novém GTA berte spíše jako prostor pro zamyšlení, než něco, co by se mělo stoprocentně vyplnit. Podle The Know se bude GTA VI odehrávat převážně ve Vice City, což je fiktivní město inspirované floridským Miami a zároveň podtitul dílu z roku 2002. Kromě slunné Floridy ale máme navštívit i Jižní Ameriku, kde se nabízí třeba spojení s drogovým businessem.

Další zvěsti se týkají postav, z nichž jedna má být ženského pohlaví, což zní sice zajímavě, ale asi bychom si na to nevsadili. Na závěr se zpráva zmiňuje také o datu vydání, které máme očekávat někdy v roce 2022. Jak to ale vše nakonec bude, to je zatím hudba poměrně daleké budoucnosti.


DALŠÍ

CGwillWin