Dota 2 Battle Pass 2018 už je tady

Dota 2 Battle Pass 2018 už je tady
20:28, 10.05.2018

Na co se každý Dota player těší každý rok? Přece na The International a s ním spojený Battle Pass. Pro ty, kteří nevědí o co jde, jedná se největší turnaj na světě a na prize money se skládá Valve společně s hráči. Ti přispívají tím, že si pořídí Battle Pass, což je propustka ke speciálnímu contentu, který je neplatičům zapovězen, a část peněz jde právě do prize poolu. Ten každoročně láme rokordy, loni poprvé překonal 20 milionů dolarů, konkrétně jsme se dostali až k číslu 24 787 916 dolarů. Dneska je druhý den sbírky a už je v něm 6 700 000 dolarů, čili bude rekord nejspíš opět překonán.

Ono se není čemu divit, neboť samotný BP sice stojí pouhých 10 dolarů, ale zajímavější a raritnější odměny získáte až vysokou úrovní BP. Tu získáváte hraním, vsázením a plněním questů. Nebo tím, že si je koupíte. Já se třeba loni dostal na level cca 100 bez dalších nákupů, ale když člověk vidí protihráče s úrovní 2 000, je mu jasné, že tohle samotným hraním asi nedokázal. Ještě když se to spojí s nedávnou uvedeným předplatným Dota Plus, tak mám pocit, že ve Valve se letos budou doslova topit v penězích. To by toho třetího Halfa třeba nakonec mohli vydat.

Co se samotného obsahu týče, letošní barvou je smaragdová, takže pokud jste jako malí milovali Esmeraldu, budete jako u vytržení. Mapa Emerald Abbys vypadá cool, nové předměty a efekty taky, stejně jako co-op mód Underhollow, na který fakt těším (zapnu to až o víkendu, zatím bohužel není na pařbu čas). Nově budete moci po mapě sprejovat, takže pokud nemáte této kratochvíle dost z CSka, můžete si ji užít i v Dotě. Další truhly samozřejmě přijdou časem, takže budete mít další motivaci utratit své našetřené penízky a ještě z toho mít radost. Good job Valve.

DALŠÍ

CGwillWin