Prey dostává free update a dnes vyšlo DLC

Prey dostává free update a dnes vyšlo DLC
10:09, 11.06.2018

K mému překvapení se na Bethesda konferenci ukázal také Prey. Prey od Arkane Studios si našel hodně fanoušků a svým herním stylem rozhodně zaujal hráče. O to milejší je, že autoři stále naslouchají fanouškům a ihned při konferenci vydali dvě nové věci.

Nejdříve zdarma update, který přidává New Game + a také nový Survival Mode, což potěší hardcore fandy hry. To placené DLC se jmenuje Mooncrash (549Kč na PSN) a jedná se o samostatnou kapitolu s trochu jiným herním receptem. Zhostíme se role hackera Petera, který ve špionážním satelitu odchytává komunikaci TranStar společnosti z jejich tajné základny na měsíci. Ta přestane vysílat a Peter se pokusí zjistit proč.

Tím je uvězněn v neustále se opakujícím cyklu událostí, kde každý jeho neúspěch znamená nový začátek. Ano tipujete správně. Toto DLC přidává do receptu trochu toho "rogue-like" žánru. Takže po každém nepovedeném pokusu se vracíte na začátek a zkusíte se dostat dál. Každý nový run bude jiný a čím dále se dostanete tím lepší bude loot a tedy vaše šance přežít v dalším pokusu.

Nakonec ještě padla zmínka o dalším free DLC, které přinese multiplayer do hry. Jeden hráč jako lidská postava. Proti 5 mimicům, kteří se budou moc na mapě schovat a přeměnit na kterýkoliv předmět. Prostě pokud znáte Call of Duty, tak je to mód Prop Hunt aneb trochu lidštěji - hra na schovku. Mimo jiné tento mód bude dostupný i pro VR (detaily nebyly řečeny).


DALŠÍ

CGwillWin