Letní event v Call of Duty

Letní event v Call of Duty
14:07, 01.08.2018

Hráči už nedoufali, že se letos dočkají letní akce v Call of Duty, ale nakonec je tu. Sice v polovině letních "prázdnin", ale je tu. Days of Summer odstartovalo včera a přináší do WWII zbrusu novou a rozhodně cool mapu, která bude hratelná pouze do 28.8., kdy celý event skončí.

Mapa se jmenuje Sandbox a jedná se o...pískoviště. Podobně jako DLC mapa Micro z Black Ops 3 je tato mapa maličká v poměru k reálnému světu. Protože tu nehrajeme za regulérní vojáky, ale za plastové vojáčky, které mnozí z nás znají z mládí. Zelení proti šedým se utkají na pískovišti plném báboviček, lopatiček a kyblíčků. To vše v pozadí sledují vojáci jakoby pískoviště bylo v Headquaters. Mimo jiné, třeba takový kapitán Butcher také bude moci střed mapy spálit lupou. Kromě klasických módů zde bude také dostupný Prop Hunt (hra na schovku).

Klik pro zvětšení (Letní event v Call of Duty)

Další novinky jsou mód Dog Fight, který bere leteckou bitvu z War módu z druhého DLC a dělá z něj samostatný mód pro TDM. To znamená, že si v Call of Duty poprvé zabojujete také v letadlech. Jinak obligátní nové "letní" uniformy a další blbinky najdete v supply dropech nebo nových kolekcích k tomuto eventu. Stejně tak se vrací Leprechaun Hunt (původně v eventu k St. Patricks Day), kdy jde na mapě jde najít a zabít Leprikóna. Tato akce nabije všechny scorestreaky na maximum.

Samozřejmostí jsou týdenní bonusy a i když se hlavní jádro Days of Summer týká hlavně CoD:WWII hráči Black Ops 3 dostanou také nějaké ty Double XP každý týden a skiny atd. Dokonce po celou dobu je první DLC k BO3 zdarma pro všechny. Days of Summer se netýká předloňského Infinite Warfare, které je vlastně novější, ale zdaleka ne tak úspěšné a oblíbené jako Black Ops 3. Navíc BO3 jsou dobrým reklamním nástrojem jak lidi nahnat k letošnímu BO4.


DALŠÍ

CGwillWin