Netflix dal zelenú tretej sérii Castlevania

Netflix dal zelenú tretej sérii Castlevania
20:25, 01.11.2018

Americký producent Adi Shankar je v posledných rokoch mojou osobou doslova sledovaný ako herečky bez spodného prádla. Jeho potenciál som si všimol a zapamätal už od čias geniálneho filmu Dredd s Urbanom, ktorý sám finančne zastrešil, a preto som rovnako so zatajeným dychom pátral po jeho ďalšej podpore rôznych projektov.

Aktuálne sa Adi stal akousi stálicou firmy Netflix, keďže pre nich už dva roky po sebe vytvára adaptáciu slávnej hernej série Castlevania v animovanej forme. Jeho ruky sa v tomto prípade podpísali jak pod scenár tak pod samotný vizuálny art tohto seriálu, ktorého druhá séria priam cielila na znalcov predlohy. Kritika z radov novinárov docenila celkové spracovanie ako aj príbeh a preto sa už len čakalo, či sa fanúšikovia dočkajú pokračovania. To ostatne samotný Netflix aktuálne potvrdil a tak má Adi opäť čo robiť, aby v roku 2019 dokázal svoj talent scenáristu a producenta pretaviť v úspešný výsledok. Budeme mu držať palce.

Mimochodom, posledné týždne sám Adi Shankar prostredníctvom svojho Twitter účtu naznačuje akúsi spoluprácu s populárnou a nemenovanou japonskou firmou, ktorá mu umožní previesť na televízne obrazovky niečo skutočne slávne, to všetko zo sveta hier. Každý si pod týmto opisom predstavuje seriál na motívy IP The Legend of Zelda. Mohla by to byť skutočne pravda?


DALŠÍ

CGwillWin