Ďalší náznak blížiaceho sa ohlásenia Supermana od Rocksteady

Ďalší náznak blížiaceho sa ohlásenia Supermana od Rocksteady
10:21, 29.11.2018

Mali sme to tu pred pár mesiacmi krátko pred zahájením E3 2018, kedy sa internetom prehnala špekulácia okolo dlho očakávanej novej značky od Rocksteady. Po tom ako sa táto populárna firma prestala (aspoň to osobne hlásali) zaujímať o univerzum Batmana, údajne prešli na jeho vzdialeného super kolegu Supermana. Vtedajší rumor sa týkal uniknutého obrázku s logom hry Superman: World’s Finest a ten istý názov sa aktuálne objavil aj na stránke Game System Requirements pod sekciou hier od Rocksteady games.

Mohli by ste samozrejme oponovať, že ide o zámerne vyrobený fake, avšak práve web Game System Requirements pred časom v podobnom duchu prorokoval príchod piatej časti série Devil May Cry a teda nejaký náznak relevantnosti tu je. Navyše samotné vedenie Rocksteady promptne zareagovalo na tieto nepotvrdené správy takto, citujem:

Ahojte všetci! Chcela by som zdieľať rýchlu správu odo mňa a celého tímu Rocksteady ... Vieme, že niektorí z vás boli dosť sklamaní, že sme v tomto roku neboli na E3. Celý tím však čítal vaše pripomienky a všetci tu v Rocksteady si rozhodne vážime váš záujem o náš ďalší projekt. Vedieť, koľko to znamená pre vás, nás inšpiruje a nabíja energiou, aby sme vám priniesli hru, na ktorú budete hrdí. Akonáhle bude pripravená sa ukázať, tak ju konečne odhalíme.

Možno už budúci týždeň piatok počas The Game Awards 2018, kde má mať premiéru viac než 10 nových projektov.


DALŠÍ

CGwillWin