Deep Silver prehovoril o budúcnosti série Metro

Deep Silver prehovoril o budúcnosti série Metro
15:03, 04.02.2019

Aktuálne by sa už dalo celú kauzu okolo vydania novej časti série Metro, exkluzívne pre Epic Store, označiť za takmer upokojenú, aj keď samozrejme vždy sa nájde príležitosť na rozčuľovanie a hromadu horkých slín. Tie ostatne nedávno prezentoval sám autor knižnej predlohy, ktorý logicky však nemal absolútne žiadny vplyv na obchodné rozhodnutia vlastníka a distribútora hernej IP Metro a nebol v tom vôbec sám.

To nás konečne privádza k meritu veci a teda oficiálnemu stanovisku spoločnosti Deep Silver, respektíve gigantu menom Koch Media. Práve táto známa firma sa po vlne drsnej kritiky na hlavy vývojárov z 4A Games rozhodla uviesť veci na prvú mieru a to následovne;

Všetky komentáre od istého člena autorského tímu 4A Games absolútne nezodpovedajú názoru Deep Silver a samozrejme ani vedeniu 4A Games, v zmysle samotnej licencie Metro. Sú len výsledkom frustrácie jedného z vývojárov, ktorého po rokoch chváli aktuálne zasiahla kritika, avšak nie kritika hry ako takej, ale kritika obchodného rozhodnutia. Nad ním však ani on a ani vedenie 4A nemalo žiadnu moc a úprimne preto žiadame všetkých, aby akúkoľvek vec v zmysle distribúcie riešili s kompetentnými zástupcami, či už Koch Media alebo Deep Silver. Rozhodnutia o vydaní Metro Exodus s časovou exkluzivitou cez Epic Store vznikli na základe strategického postavenia v zmysle budúcnosti. Metro ako také sa bude aj naďalej snažiť zasiahnuť čo najviac konzumentov a to jak na PC tak na konzole.

DALŠÍ

CGwillWin