Vydání Halo: The Master Chief Collection na PC je možná za rohem

Vydání Halo: The Master Chief Collection na PC je možná za rohem
23:59, 06.03.2019

Masivní kolekce značky Halo s názvem The Master Chief Collection, která obsahuje první čtyři díly a vedlejší díl Halo 3: ODST, vyšla na Xbox One už na podzim roku 2014. S příchodem Windows 10 a služby Xbox Play Anywhere se ovšem začalo spekulovat o případném vydání na počítačích s Windows 10. Ačkoli se jednou za čas objevila informace, že se na PC verzi pracuje, tak k oficiálnímu oznámení dosud zatím nedošlo.

V posledních dnech spekulace znovu oživil novinář Brad Sams, jehož informace ohledně novinek od Microsoftu se v minulosti několikrát potvrdili. Sams ve svém článku potvrdil vývoj Windows 10 verze The Master Chief Collection a zároveň uvedl, že má vyjít již brzy. K oficiálnímu oznámení by přitom mohlo dojít již příští týden 12. března/marca, kdy Microsoft plánuje další díl svého pořadu Inside Xbox.

Oficiální teaser na tuto akci přítomnost The Master Chief Collection přímo potvrzuje, takže se oznámení PC verze jeví jako reálná varianta. Hráči na počítačích by se kromě The Master Chief Collection mohli v blízké době dočkat i služby Xbox Game Pass, o jejíž možném rozšíření mimo Xbox se několikrát pozitivně vyjádřil i šéf Xbox divize Phil Spencer.


DALŠÍ

CGwillWin