Sniper Elite zamíří na Nintendo Switch, ve vývoji je rovněž úplně nový díl a titul pro VR

Sniper Elite zamíří na Nintendo Switch, ve vývoji je rovněž úplně nový díl a titul pro VR
19:04, 14.03.2019

Studio Rebellion oznámilo formou streamu hned několik nových projektů ze série Sniper Elite. Úvodem se CEO společnosti Jason Kingsley krátce zmínil o plnohodnotném novém díle, který naváže na Sniper Elite 4 z roku 2017. Pokračování je aktuálně v rané fázi vývoji, takže o něm neuslyšíme ještě nejméně rok. Má se ale jednat o dosud největší hru v sérii.

Další zprávy jsou už o poznání konkrétnější. Nepřekvapivě došlo k potvrzení remasteru Sniper Elite V2, jehož trailer včera unikl. Remaster nabídne vylepšenou grafiku, podporu 4K a HDR, všechna DLC, nové hratelné postavy nebo foto mód. Největším překvapením jsou v tomto směru platformy. Sniper Elite V2 Remastered se totiž kromě PC a konzolí PS4 a Xbox One podívá také na Nintendo Switch, kde zažije série svou premiéru.

A u Nintenda ještě chvíli zůstaneme. Vývojáři totiž oznámili, že na Switch zamíří rovněž Sniper Elite 3. Vydání je stejně jako v případě remasteru dvojky plánováno na letošní rok. Přesné datum se dozvíme později. Na závěr povídání si autoři nechali oznámení samostatné Sniper Elite hry pro VR, na které se kromě Rebellionu podílí i studio Just Add Water. Více informací máme očekávat v průběhu letošního roku.



DALŠÍ

CGwillWin