Gearbox teasuje další dvě nová oznámení, nad novými Borderlands visí stále otazník

Gearbox teasuje další dvě nová oznámení, nad novými Borderlands visí stále otazník
23:49, 14.03.2019

Gearbox chystá na 28. března/marca v rámci herní výstavy PAX East hned několik oznámení. O prvním teaseru, který si většina hráčů ihned spojila se třetím dílem Borderlands, jsme vás informovali v úterý. Očekávání ohledně Borderlands 3 dnes trochu zchladil šéf Gearboxu Randy Pitchford, který na Twitteru napsal, že se opravdu dočkáme odhalení několika titulů. Všechny ostatní zvěsti ale označil za pouhé dohady a spekulace.

Ony to spekulace pochopitelně jsou, ale kdyby se zakládaly na pravdě, tak nevidím důvod k podobnému vyjádření. Vášniví fanoušci série Borderlands by tedy měli počítat i s variantou, že si na oznámení třetího dílu ještě počkají.

Gearbox na Twitteru každopádně zveřejnil další dva teasery. Jeden z nich ukazuje rozpixelovaný obrázek ze světa Borderlands. Teoreticky by mohlo jít o remaster prvního dílu, který dokonce v některých zemích dostal rating. Mluví se ale také o portu některého dílu na Nintendo Switch, což by dávalo smysl. Druhý teaser s rozebraným robotem by se značkou Borderlands nemusel mít společného vůbec nic. V tomto případě je na zvážení úplně nová IP. Pravdu se každopádně dozvíme za necelé dva týdny.


DALŠÍ

CGwillWin