V létě vyjde na PC i konzole licencovaná hra z prostředí závodů tahačů

V létě vyjde na PC i konzole licencovaná hra z prostředí závodů tahačů
23:13, 27.04.2019

Francouzské vydavatelství Bigben Interactive pro sebe získalo další licenci na závodní sérii. Po WRC nebo motocyklových závodech TT Isle of Man tentokrát dostaneme od tohoto vydavatele i hru z prostředí okruhových tahačů. Titul s názvem FIA European Truck Racing Championship bude opatřen oficiální licencí evropského šampionátů tahačů. Po vzoru jiných licencovaných her se můžete těšit na reálné jezdce, týmy i okruhy.

Mistrovství Evropy tahačů je u nás poměrně známý šampionát. V seriálů působí český tým Buggyra, ve které působí Čech Adam Lacko, což je celkový vítěz z roku 2017. ME tahačů se navíc pravidelně koná na okruzích v Mostě a na Slovakia Ringu. Oba tyto okruhy by měly být ve hře přítomny. Celkem vývojáři lákají na 45 různých tahačů, 20 týmů a 14 okruhů. Herní náplň bude poté rozdělena do pěti režimů pro jednoho hráče a pěti multiplayerových módů, mezi nimiž najdeme i split-screen.

O technickou stránku se postará KT Engine, na kterém běží série WRC, TT Isle of Man nebo V-Rally 4. FIA European Truck Racing Championship vyjde v průběhu července/júla na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.



DALŠÍ

CGwillWin