akce
Amazon odhalil nové Watch Dogs, ponese podtitul Legion a umožní nám hrát za jakékoli NPC

Amazon odhalil nové Watch Dogs, ponese podtitul Legion a umožní nám hrát za jakékoli NPC
02:49, 04.06.2019

Amazon má na triku další únik informací o jedné z dosud neodhalených her. Tentokrát jde o britský Amazon, který předčasně zveřejnil informace o novém dílu Watch Dogs od Ubisoftu. Samotná existence třetích Watch Dogs asi nikoho nepřekvapí. Samotný Ubisoft hráče lákal už vloni skrze vlastního herního AI asistenta.

Díky Amazonu se k nám ale dostávají překvapivě a zajímavé podrobnosti. Ještě než se do nich pustíme, tak je důležité zmínit, že pravost informací potvrdil Jason Schreier z Kotaku, který má několik zdrojů přímo z řad vývojářů. Ačkoli se tedy jedná o neoficiální informace, tak je můžeme téměř s jistotou brát jako pravdivé.

V první řadě jsme se dozvěděli, že třetí Watch Dogs ponesou podtitul Legion. Dále Amazon uvádí, že se hra bude odehrávat v Londýně, o kterém se už dlouhou dobu spekulovalo jako o možném zasazení nového dílu. Časově se máme podívat do blízké budoucnosti ovlivněné brexitem a dalšími politickými sociálními a technologickými změnami. Nejpřekvapivěji ale zní popis funkce, díky které budeme moci ovládat jakoukoli NPC postavu. Hra nám tedy umožní hrát za kohokoli v otevřeném světe.

Aktuálně zvolený hrdina má mít navíc vliv na to, jaké věci v různých bodech hraní uvidíte. Každá postava má mít svůj vlastní hlas, charakterové rysy i animace. I tuto část potvrdil Schreier, který navíc dodává, že tento ambiciózní systém přidělal vývojářům spoustu problémů a byl dost možná důvodem nejméně jednoho odkladu data vydání. K samotné oficiálnímu odhalení by mělo dojít již za pár dní během E3. Je dost možné, že se Watch Dogs Legion ukáže na konferenci Microsoftu i Ubisoftu.



DALŠÍ

CGwillWin