akce
Watch Dogs Legion ukázalo další gameplay a sběratelskou edici

Watch Dogs Legion ukázalo další gameplay a sběratelskou edici
22:15, 13.06.2019

E3 konference Ubisoftu přinesla hned na jejím počátku gameplay záběry i datum vydání očekávané open world akce Watch Dogs Legion. Dnes se k nám dostávají další záběry z hraní. Ty mají tentokrát 30 minut, ze kterých si už lze vytvořit o něco komplexnější názor.

Je potřeba počítač s tím, že se jedná o alpha build, takže se může finální podoba hry v některých ohledech lehce odlišovat. Video ukazuje například mapu oblasti a vniknutí do sídla Scotland Yardu, v němž je opět v hlavní roli proslulá babička z předchozí ukázky. V druhé půlce prezentace hraje prim akčnější postup a využívání různých dronů, jež v normálním režimu dohlíží na obyvatele města.

Pokud vás Watch Dogs Legion opravdu zaujalo, tak můžete pouvažovat nad sběratelskou edicí, která se aktuálně na Ubisoft Storu prodává za 190 dolarů. Kromě základní hry, season passu, čtyřtýdenního VIP členství a několika exkluzivních skinů a oblečků nabídne také několik fyzických bonusů. Kromě sběratelského boxu, steelbooku, trojice samolepek a oboustranného plakátu je to především svítící maska Dead Coronet v životní velikosti. Majitelé zlaté, ultimátní nebo právě sběratelské edice se navíc k hraní dostanou tři dny před vydáním.

Watch Dogs Legion se dočkáme 6. března/marca na platformách PS4, Xbox One a PC (Uplay a Epic Games Store).

Klik pro zvětšení (Watch Dogs Legion ukázalo další gameplay a sběratelskou edici)



DALŠÍ

CGwillWin