akce
EA s podporou nezávislých vývojářů nekončí, ve vývoji je i nová hra od autorů A Way Out

EA s podporou nezávislých vývojářů nekončí, ve vývoji je i nová hra od autorů A Way Out
04:30, 16.06.2019

Ve víru řady jiných oznámení a zpráv z E3 jsme vás dosud neinformovali o nově oznámených projektech z EA Originals. Tímto programem, ve kterém Electronic Arts podporuje vybrané nezávislé tvůrce, prošly například oba díky Unravel, Fe, A Way Out nebo Sea of Solitude, které vychází již začátkem příštího měsíce.

V krátkém videu EA lehce nastínilo budoucí projekty v EA Originals. Nejvíc informací uniklo o titulu Lost in Random, za kterým stojí autoři již zmíněného Fe ze studia Zoink. Jejich hra má přinést mix strategie s akcí zasazenou v temném avšak živém fantasy světě. O novince od studia Hazelight (Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out) jsme se toho bohužel dozvěděli o poznání méně. Tým Josefa Farese má každopádně aktuálně vyvíjet novou kooperativní akci. Vzhledem k velkému úspěchu A Way Out by mohlo jít o něco ještě ambicióznějšího.

Posledním oznámeným titulem, na který se můžeme ve spojení s EA Originals těšit, je akční RPG RustHeart. To má na starost studio Glowmade, jenž z velké části tvoří bývalí zaměstnanci Lionheadu. V jejich chystaném titulu se v kůži chlapce a jeho robotického kamaráda postavíme vetřelcům. Nějaké bližší informace o této trojici her bohužel ani během E3 zveřejněny nebyly. Tak se třeba dočkáme na Gamescomu.



DALŠÍ

CGwillWin