Do Division 2 dorazí nový obsah

Do Division 2 dorazí nový obsah
08:09, 11.07.2019

Hráči The Division 2 budou mít zase něco nového na prozkoumávání, protože očekávaný letní obsah dorazí za necelé dva týdny, přesně 23.7. Kromě nových misí, o kterých si řekneme níže dojde hlavně na změny v craftingu věcí, buffy a nerfy zbraní, ale také v síle skillů. Ty totiž dlouhodobě nedosahují kvalit, aby mělo vůbec význam stavět postavu na Skill Power namísto čistého DPS, což chtějí tvůrci změnit, ale jestli se jim to povede je otázka. A nesmíme zapomenout, že konečně půjde mít baterku na pistoli, ke zkoumání tmavých míst!

Ale to jsou detaily, které poznáme až samotným hraním. Důležité je, zejména pro konzolisty, že update nabídne Discovery obtížnost pro Raid ve hře. Ten v normální obtížnosti je náročnou výzvou, která právě na konzolích je až moc vysoká kvůli malému frameratu a mířění ovladačem. Discovery obtížnost by měla nabídnou možnost zažít celý Raid se všemi jeho mechanikami, jen s nižšími nároky na hráče a jeho vybavení (pokud teď nemáte vyladěný DPS build je raid téměř nemožný). Aby nižší obtížnost nenaštvala hráče, kteří už grindí Normal obtížnost, tak v Discovery nejpůjde získat hlavní odměnu a to exotickou (a supersilnou) útočku Eagle Bearer. Pozitivní je také to, že pro nižší obtížnost bude k dispozici LFG tedy matchmaking.

Klik pro zvětšení (Do Division 2 dorazí nový obsah)

Co se týče nových misí tak to budou dvě hlavní, již na E3 oznámené, mise - Camp White Oak, kde budeme honit zrádce prezidenta Ellise a v National Zoo zase zkusíme konečně dostat uniklého vůdce frakce Outcasts. Poslední věcí bude začátek nových expedicí. Ty se budou každý týden rozšířovat a jejich plnění bude odměňovat novým lootem. Lokací pro to budou křídla vysoké školy. Vše se bude odehrávat v lokaci Outskirts, kterou na mapě najdeme nad stávající herní plochou.

Z nového vybavení tu najdeme novou exotickou zbraň Diamondback a rukavice BTSU Datagloves. Mezi normálními zbraněmi to bude LMG Stoner a puška Carbine 7, ty pokud se nepletu získáme splněním zmíněných misí (alespoň tak to bylo na PTS). Majitelé Year 1 Passu obdrží další dvě exkluzivní assignmenty Washington's Central Aquarium a NSA Site, které nebudou nikdy dostupné ostatním. Ale vzhledem ke kvalitě těch stávajících, o nic ostatní nepřichází.

Zatímco update zbraní, Raidu atd. bude dostupný 23.7. pro všechny. Ostatní mise a novinky budou dostupné pouze pro držitele Year 1 Passu a ostatní hráči je dostanou až 30.7. Pokus si chcte o všem přečíst do detailu (protože jsem vše nepokryl a něco určitě přehlédl) odkáži vás na Ubisoft Blog, kde je podrobný popis tohot State of the Game.


DALŠÍ

CGwillWin