hw
recenze
Herní myš Nedis GMWD300BK

Herní myš Nedis GMWD300BK - recenze
Herní myš Nedis GMWD300BK - recenze
11:40, 08.01.2020

Herní myš Nedis GMWD300BK obsahuje osm tlačítek, je ergonomicky tvarovaná pro použití pravou rukou, a můžete s ní hrát v DPI rozmezí 800-4000. Odolný opletený kabel má 1,5 metru. Svítí a mění barvičky, estetická je černo-modro-stříbrná barva. Připojení do stroje je klasickým USB portem. Tlačítka by měla vydržet přes 5 milionů kliknutí.

Klik pro zvětšení (Herní myš Nedis GMWD300BK - recenze)

Největší slabinu shledávám v příliš krátkém kabelu, metr a půl ani omylem není dost na to, abyste mohli mít sestavu kdekoliv kolem stolu a myš perfektně dosáhla na podložku. Jinak ovládání je naprosto v pořádku, odezva rychlá a nastavitelné DPI jednoduché, po každé změně myš zabliká na znamení toho, že se přizpůsobila vašim potřebám. Tlačítka jsou tichá a bytelná. Z estetického hlediska jde o sympatickou směs modré, černé a stříbrné, líbivá kombinace na pohled.

Klik pro zvětšení (Herní myš Nedis GMWD300BK - recenze)

Hodnocení

Jeden a půl metru dlouhý kabel je největší slabinou této myši, protože musíte mít stroj podstatně blíž, než by se vám kolikrát muselo líbit. DPI 800-4000 je dostačující pro všechny typy her a ovládání je bezproblémové. Všech osm tlačítek funguje naprosto bez problémů a tiše. Odolnost kabelu zajišťuje opletení, od výrobce je slíbena výdrž přes 5 milionů kliknutí. Esteticky je myš pěkná a pro praváka dobře vytvarovaná, do ruky sedne hezky. A při ceně začínající na šesti stovkách je to dobrá volba pro začínající hráče s menším rozpočtem, který navíc nažene cool pointy před spolužáky, že má svítící herní myš.

Koupit myš Nedis GMWD300BK

Za poskytnutí myši k recenzi děkujeme společnosti Nedis

Klik pro zvětšení (Herní myš Nedis GMWD300BK - recenze)



CGwillWin