Pentagon do Division 2 dorazí příští týden

Pentagon do Division 2 dorazí příští týden
16:05, 09.10.2019

Druhá epizoda první sezony zdá se dorazí už brzo do The Division 2. Ta ponese jméno Pentagon: The Last Castle a logicky se tak podíváme do nové a nesmírně atraktivní lokace, což vlastně víme už delší dobu. Co jsme nevěděli je přesný datum vydání a ten byl dnes potvrzen na 15.10. pro majitele Year 1 Passu a 22.10. pro všechny ostatní.

Tím obsahem co nebude dostupný hned pro všechny jsou dvě příběhové mise a nová specializace. Příběhové mise budou Pentagon a DARPA Research Center, které pokud budou propracované do takového detailu jako všechny předchozí budou opravdu zajímavé. Nová specializace je Technician, která jako Signature zbraň má raketomet, který zaměří až šest cílů. Vlastní variantu skillu Hive a také EMP granát. Opět přibudou dva Classified Assignments, které si bez Year 1 Passu nezahrajete ani po 22.10. PvP režim Conflict se dočká nové mapy Wharf.

Co je překvapivé, že druhý Raid do hry zatím nedorazí a je odložen, protože se tvůrci chtějí věnovat opravám a vylepšení hry. Několik z nich už dostaneme v tomto updatu. Bude to vylepšení práce s inventářem, změny v Dark Zone, lootu, rekalibraci a mnoho dalších změn (počkejme si na patch notes). Více se pravděpodobně dozvíme v dnešním State of Play, které můžete sledovat na Twitchi.

Sledujte živé video od uživatele TheDivisionGame na adrese www.twitch.tv


DALŠÍ

CGwillWin