Fortnite je zpátky s novou mapou

Fortnite je zpátky s novou mapou
12:38, 15.10.2019

Po celých 32 hodinách, kdy bylo Fortnite úplně nedostupné a lidé mohli pouze sledovat prázdnotu v podobě černé díry, je hra zpátky. Na všechny čeká nový update a namísto jedenácté sezóny zde máme Chapter 2 a jeho Season 1 a je to velká věc.

Chapter 2 totiž představil zbrusu novou mapu, která je velmi odlišná od té původní a dost se i změnila barevná paleta hry. Nové lokace, ale zároveň pár starých známých, zajistí, že hráči budou mít co zkoumat. To vše doplněno novými předměty a zbraněmi, včetně nových herních mechanik. Například toho, že jde plavat, schovávat se v kontejnerech. Nebo velice užitečná možnost nést padlého spoluhráče a další dosud ještě neobjevené. Samozřejmostí je zbrusu nový Battle Pass a s ním i skiny a odměny.

Uvidíme jak budou vypada statistiky za pár dní, protože tento bláznivý nebo geniální marketingový tah Epicu musí dát ještě nějaké odpovědi. Která hra dokáže plánovanou odstávku zamaskovat do eventu, doplnit příběhem a vybudovat hype na hru, která prožila své nejhorší období? Fortnite je fenomén a bude zajímavé ho sledovat dál.


DALŠÍ

CGwillWin