Dead Island 2 je ako horúci zemiak...

Dead Island 2 je ako horúci zemiak...
08:10, 18.11.2019

V roku 2014 sa všetci milovníci prvej časti tejto (stále to tak môžeme definovať) série, tešili z oznámenia regulárnej dvojky. Toho času sme však ani len netušili, ako problematický vývoj to bude a že ešte ani v roku 2019 nebude jasné, či vôbec hra príde na scénu a kto ju vlastne dokončí.

Podľa nedávneho interview s vedúcou osobnosťou nemeckého koncernu Koch Media, prešla značka Dead Island 2 až cez tri vývojové štúdiá a momentálne sa nachádza v rukách anglického Dambuster Studios. To doteraz vyvinulo, mimochodom počas svoje len päťročnej histórie, jednu jedinú hru a tou je nie práve kvalitný Homefront: The Revolution. Druhý Dead Island je teda akousi metaforou horkého zemiaku, ktorý si rôzne štúdiá prehadzujú medzi sebou, v snahe uspokojiť spomínaných investorov.

Yager Developments, Techland a ani Sumo Studios nedokázali naplniť potrebné aspekty pre finálny produkt a tak dúfajme, že sa to podarí práve štúdiu Dambuster a v roku 2020 uvidíme konečne poriadnu zombie akciu. Ostatne Klemens Kundratitz (zdroj uvedených faktov) pripomína obrovské srdce firmy Koch Media, ktoré dnes a denne dávajú do financovania tohto problematického projektu. Držme im teda palce, aby ich ten zemiak nakoniec nespálil.


DALŠÍ

CGwillWin