Do Frostpunku sa chystá vôbec najväčšie DLC

Do Frostpunku sa chystá vôbec najväčšie DLC
08:45, 16.12.2019

Zhodnou okolností to je len pár dní, čo sa aj naše totálne preplnené spravodajstvo v zmysle recenzií, dočkalo vypustenia recenzie na konzolovú verziu strategického hitu Frostpunk. No a dnes, aj s požehnaním spoločnosti 11 bit, vám máme tú česť priniesť informáciu o prichádzajúcej expanzii, ktorá je čo do objemu vôbec najväčšia, akú táto zmrznutá značka zažila.

Za názvom The Last Autumn sa skrýva veľavravné dejové zasadenie ešte pred zamrznutím celej planéty. Posledná jeseň nás tak zavedie do doteraz nevídaných farieb sveta Frostpunku, ktorým už nedominuje len ľad a sneh, ale kde ešte stále môžete nájsť živú faunu aj flóru. Toto DLC môžete očakávať v PC forme už 21. 1. 2020 a to aj po boku základnej hry, ktorá sa dočká až šesťdesiat percentnej zľavy na Steame.

Sme skutočne nadšení, že môžeme komunite ukázať svoju najnovšiu prácu. Posledná jeseň bude debutovať o mesiac neskôr, ako sa pôvodne plánovalo, ale pevne veríme, že samotné čakanie bude stáť zato, pretože je to jedna z najúžasnejších vecí, ktoré sme doteraz urobili s univerzom Frostpunk. A príbeh samotný tu vôbec nekončí. Tretie DLC príde rovnako v budúcom roku, takže fanúšikovia sa majú načo tešiť.“ povedal Kuba Stokalski, hlavný dizajnér hry Frostpunk.



DALŠÍ

CGwillWin