hw
Razer si z CES 2020 odnáša dve veľké ocenenia

Razer si z CES 2020 odnáša dve veľké ocenenia
11:39, 13.01.2020

Pochopiteľne sa ani známe jasne zelené logo spoločnosti Razer nemohlo z tohtoročného CES v Las Vegas vrátiť bez nejakého toho pozitívneho ohlasu, čoho dôkazom sú hneď dve ocenenia v kategórii najlepšieho výrobku. Best of CES sa tak v ich podaní stalo žatvou odznakov s rôznorodou dôležitosťou, z čoho najviac vyčnieva univerzálny ovládač pre mobilné telefóny s názvom Razer Kinshi. Razer si však do Nevadskej púšte pritiahol aj hromadu ďalších produktov, o ktorých sa dozviete z tlačovej správy nižšie.

Klik pro zvětšení (Razer si z CES 2020 odnáša dve veľké ocenenia)

Firma Razer™, vedoucí globální výrobce lifestyleových produktů pro hráče, má za sebou další plodnou výstavu na veletrhu CES, největší každoročně konané výstavě spotřební elektroniky na světě. Vyhrála skoro tucet ocenění v různých kategoriích soutěže Best of CES (Nejlepší na CES) webu Engadget, např. Nejlepší herní produkt a Volbu spotřebitelů. Tohoto prestižního ocenění se firma Razer dočkala letos už po osmé.

Během veletrhu CES 2020 oznámil Razer následující produkty:

⦁ Simulátor e–závodění, který nabízí pohlcující zážitek ze závodění a byl navržen ve spolupráci s firmami Vesaro, Fanatec a SimPit tak, aby e–sportovcům nabídl co nejrealističtější prostředí pro tréninky i soutěže.

⦁ Univerzální mobilní herní ovladač Razer Kinshi, kompatibilní se zařízeními se systémem Android nebo iOS, poskytuje hráčům na mobilních zařízeních taktilní řešení s D-padem, čtyřmi akčními tlačítky a dvěma joysticky. Dále nabízí propojení se skoro nulovou latencí s cílem zajistil přesné zaznamenání každého vstupu, což je pro hraní v cloudu naprostá nutnost.

⦁ Domácí 5G router Razer Sila, revoluční koncept, který pomocí technologie 5G osvobozuje své uživatele od tradičních poskytovatelů internetu a poskytuje připojení všem jejich zařízením jak doma, tak na cestách.

⦁ Herní stolní PC Razer Tomahawk, extrémně kompaktní modulární stolní počítač navržený tak, aby nevyžadoval žádné zvláštní nástroje a aby bylo jeho vylepšování co nejjednodušší. V jeho kompaktní skříni můžete na místě procesoru najít až Intel® Core™ i9 a s ním dedikovanou grafickou kartu pro stolní počítače, která uživatelům dá veškerou výpočetní sílu, aniž by zabrala příliš místa.

Během veletrhu CES 2020 ukázal Razer také svou poslední řadu laptopů Razer Blade vybavenou nejnovějšími procesory 10. generace Intel® Core™ i7, které dosahují taktu až 5 GHz. Dále jsou schopné dosáhnout snímkové frekvence až 300 Hz.


DALŠÍ

CGwillWin