hw
Genesis vám ponúka všestrannú a pohodlnú myš za facku

Genesis vám ponúka všestrannú a pohodlnú myš za facku
11:01, 27.01.2020

Opäť sa naše spravodajstvo trocha zaleskne logom, v tunajších vodách známej, spoločnosti Genesis. Tá sa do sŕdc mnohých z vás dostala pravdepodobne za dokonalo vyvážené aspekty "cena verzus výkon" a táto filozofia platí aj u aktuálne prichádzajúcej hernej myši Genesis Xenon 220. Jej hlavné argumenty začínajú u optického snímača s 6 400 DPI s reguláciou citlivosti, pokračujú efektným RGB divadielkom či možnosťou programovania profilov a končí u šialene nízkej ceny 398 Kč. Viac sa o Xenon 220 dozviete z tlačovej správy nižšie.

Klik pro zvětšení (Genesis vám ponúka všestrannú a pohodlnú myš za facku)

Genesis Xenon 220 je herní myš s tichým chodem a dynamickou změnou DPI

Genesis Xenon 220 je herní myš vybavena tichými spínači, které redukují úroveň hluku při hraní na minimum a umožní hráčům svádět počítačové bitvy dlouho do noci, aniž by rušili okolí. Myš má také ergonomický design a umožňuje pohodlné hraní po mnoho hodin v jednom kuse.

Dynamická změna DPI

Genesis Xenon 220 je vybavena optickým snímačem s maximálním rozlišením až 6 400 DPI. Citlivost je možné dynamicky měnit v šesti úrovních díky tlačítku, které je umístěno pod rolovacím tlačítkem. Změna DPI je indikována příslušnou barvou a hráč tak ihned vidí, jaká úroveň citlivosti byla aktivována. Přesnost myši je podpořena vysoce kvalitními teflonovými kluznými podložkami, které umožní rychlý a plynulý pohyb po odlišných typech povrchu a po různých podložkách pod myš.

Klik pro zvětšení (Genesis vám ponúka všestrannú a pohodlnú myš za facku)

Podsvícení pod kontrolu

Herní vzhled myši Genesis Xenon 220 je podpořen RGB podsvícením s efektem PRISMO, který dokonale ladí s designem myši. Navíc je pomocí tlačítka na zadní části myši možné podsvícení kdykoli změnit.

Individuální nastavení a vestavěná paměť

Každý hráč bez ohledu na svoje dovednosti občas potřebuje pomoc. Díky intuitivnímu software je možné uložit makra a profily pro pozdější použití. Myš má sedm programovatelných tlačítek, které umožňují individualizované nastavení. Díky vestavěné paměti si myš pamatuje všechna nastavení i po připojení k jinému počítači.

Klik pro zvětšení (Genesis vám ponúka všestrannú a pohodlnú myš za facku)

Dostupnost a cena

Hybridní herní myš Genesis Xenon 220 je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu od 398 Kč včetně DPH.

  • Podsvícení: RGB
  • Maximální rychlost zpracování dat: 4 000 FPS
  • Zrychlení: 12 G
  • Váha: 99 g
  • Počet programovatelných tlačítek: 7
  • Rozlišení: 500 – 6 400 DPI
  • Délka kabelu: 180 cm
  • Konektor: USB 2.0
  • Podporované operační systémy: Windows 10, Win. XP, Win. Vista, Win. 8, Win. 7, Linux, Android 4.2.2

  • DALŠÍ
    
    CGwillWin