Novinky v Borderlands 3

Novinky v Borderlands 3
08:10, 12.02.2020

Nový díl The Borderlands Show sice nepřinesl představení dalšího příběhového DLC pro hru, ale nějaké novinky přece jenom studio Gearbox chystá. Tou hlavní je Broken Hearts event, alias zase další Valentýn. Naštěstí se autoři poučili z problémů u haloweenského eventu a nově půjde event vypnout a vůbec se ho neúčastnit.

V rámci eventu půjde odemknout nějaké ty exkluzivní odměny. Výzvy se budou točit kolem nepřátel se srdíčky nad hlavou atd. Startuje už zítra a bude trvat týden do 20. února. Podstatné také je, že v rámci eventu se zvedne level cap z 50 na 53. Což není nějak zásadní, ale tři Skill Pointy mohou vylepšit build výrazně. Další nárůsty level capu budou přicházet postupně a vždy budou zdarma.

Klik pro zvětšení (Novinky v Borderlands 3)

Mezi další opravy a úpravy patří dlouho kritizovaná možnost přeskočit cut-scény, pokud hru hrajete poněkolikáté nebo vás nezajímají hraničně trapné kecy některých postav. Možnost vypnout Guardian Perky, které už jste odemkly. Plus další úpravy výkonu hry.

Následující updaty přinesou opravy ve zvedání spoluhráčů, kdy kruh na "chycení" padlého bude větší a navíc více hráčů bude moci zrychlit samotný revive. Dále budou následovat změny v Mayhem režimech. No a v další Borderlands Show už se představí druhé příběhové DLC, na které se opravdu těšíme, protože to poslední byla velká pecka.


DALŠÍ

CGwillWin