Animal Crossing: New Horizons sa odhalil a vyzerá úžasne!

Animal Crossing: New Horizons sa odhalil a vyzerá úžasne!
18:55, 20.02.2020

Od dnešného dňa nám ostáva presne mesiac do oficiálneho vydania ďalšej top exkluzivity pre Nintendo Switch a teda ďalšej časti slávnej série Animal Crossing, z dielne samotného Big "N" štúdia. Pri tejto príležitosti bol odvysielaný nový Nintendo Direct venovaný striktne len tejto adventúre so silným sociálnym zázemím, ktorý tak môžeme brať ako maximálne odhalenie všetkých noviniek v sérii.

Za podtitulom New Horizons, sa aj podľa predpokladov, skrýva možnosť preskúmať celú planétu a nech už si vyberiete vlastný dom na akejkoľvek časti našej zemegule, pomocou leteckej prepravy máte možnosť cestovať kam sa vám zachce. Noviniek je ale oveľa viacej a dalo by sa povedať, že IP Animal Crossing dospela do takmer dokonalej formy. Nech už je reč o online kooperácii, možností budovania, skúmania ostrovov, tvorenia vlastného obsahu alebo komunikácie medzi hráčmi z celého sveta. U tejto položky sa navyše objavila unikátna funkcia interakcie cez aplikáciu vo vašom telefóne, kde fakticky nemusíte ani zapínať hru a je možné rozprávať sa s kamarátmi len cez telefón alebo tablet.

Animal Crossing: New Horizons vychádza exkluzívne na Switch 20. 3. 2020 a pomocou plánovaných DLC expanzií (aj vo free forme) tu s nami plánuje ostať viac než len pár mesiacov.


DALŠÍ

CGwillWin