hw
Získejte výhodu s novou hybridní klávesnicí Razer Ornata V2

Získejte výhodu s novou hybridní klávesnicí Razer Ornata V2
02:12, 04.06.2020

Klávesnice Razer Ornata V2 je nejnovější verzí inovativní klávesnice Ornata, ve které Razer poprvé představil své revoluční spínače Razer Mecha-Membrane. Tyto hybridní mecha-membránové spínače kombinují to nejlepší z obou světů: pocit měkkého a pohodlného stisku s příjemným zvukem prokliku, který je tolik oblíbený u mechanických spínačů.

Ornata V2 nyní přichází se specializovaným ovládáním médií v podobě kolečka umožňujícího nekonečné rolování a tří mediálních kláves. Na jednom místě se tak nachází možnost přeskočit skladbu, spustit či pozastavit přehrávání a také ovládání hlasitosti, to vše plně programovatelné v programu Razer Synapse 3. V této hybridní klávesnici se snoubí to nejlepší na herním a mediálním poli.

Při herních maratonech hráči ocení, že je klávesnice vybavena přepychovou koženkovou opěrkou zápěstí, která je ke klávesnici připojena zepředu pomocí magnetů. Ornata V2 dále disponuje plně programovatelnými klávesami, které je možné dle potřeby upravovat pomocí Razer Synapse 3. Uživatelé si tak sami mohou programovat makro tlačítka, mapovat klávesy a tvořit vlastní profily. Podsvícení Razer Chroma RGB dává vlastníkům klávesnice přístup k jedinečným světelným efektům, které mohou být řízené přímo hrami, a to u více než 100 herních titulů, např. Apex Legends, Fortnite, Warframe a mnoha dalších.


DALŠÍ

CGwillWin