Mafia remake ponúkne nastavenie policajnej agresivity

Mafia remake ponúkne nastavenie policajnej agresivity
10:44, 25.06.2020

Na veľký návrat tejto akčnej legendy od Illusion Softworks si musíme ešte pár mesiacov počkať, každopádne očakávania zatiaľ nijako neklesajú, ba naopak. Nie len, že sa Mafia vráti v graficky oslnivo krásnom kabáte, ale ponúkne aj hromadu bonusov okolo dejovej linky či dokonca komplexnosť v nastaveniach.

Vývoj má v rukách 2K štúdio Hangár 13, ktoré nedávno aspoň slovom predstavilo aj malú veľkú zmenu v radoch policajných jednotiek. Po novom bude totižto možné, využiť vami preferovanú agresivitu mužov zákona, a to na základe akéhosi variabilného baru s rôznymi stupňami nastavenia. Kto by sa, teda chcel nechať pokutovať a naháňať ako v reálnom svete, nová Mafia mu to chce umožniť a naopak, kto preferuje totálnu anarchiu na cestách aj to mu bude ponúknuté.

Autori vývoja ďalej spomínajú rovnako samotné misie, ktorým v tomto návrate chcú dať pevnú súdržnosť tak, aby každá bola svojská a bez stereotypu (rozhodne nechcú opakovať chyby u Mafie III). Čo sa týka hrateľnosti a akcii ako takej, tak tu naopak čakajte príklon k tretej časti, a teda využívaniu štandardov dneška. Mafia: Definitive Edition vychádza 28. 8. 2020 (dúfajme) na PC, PlayStation 4 a Xbox One.


DALŠÍ

CGwillWin