Greedfall hlási milión predaných kusov a next-gen k tomu

Greedfall hlási milión predaných kusov a next-gen k tomu
11:16, 27.11.2020

Spiders, štúdio stojace za ich najnovším RPG počínom menom Greedfall má na konte nejedno RPG, ktoré malo veľké ambície. Bohužiaľ osud ale chcel inak, všetky minulé tituly tak nejak zapadli do šede videoherného priemyslu (Mars: War Logs, Bound by Flame, The Technomancer) ale ako sa hovorí, aj šťastie sa raz unaví a musí si sadnúť, no a pravdepodobne tým podsadnutým titulom je práve Greedfall. Osobne si myslím, že zaslúžene a taktiež si myslím, že Greedfall je skutočne najlepším počinom štúdia Spiders.



Vyššie uvedené fakty potvrdzuje aktuálne pokorený milník, ktorý hlási 1 milión predaných kusov no a aby toho nebolo mále tak bola oznámená aj next-gen verzia hry, ktorá dorazí na Xbox Series X/S a PlayStation 5. Zatial bohužiaľ netušíme či sa bude jednať o smart delivery/next-gen update alebo bude nutné hru znovu kúpiť, ako napríklad v prípade Devil May Cry 5. Veríme, že sa túto zásadnú informáciu dozvieme čo najskôr a taktiež, že bude nesená ideálne zmieňovanou free formou.

To, že by sa mohli dočkať aktuálny majitelia bezplatného updatu by mohol potvrdzovať fakt, že vývojári zo štúdia Spiders sa aj napriek avizovaným informáciam o tom, že hra je hotová a už nebude nejak rozširovaná rozhodli toto svoje tvrdenie porušiť a hra sa dočká zatiaľ nešpecifikovaných rozšírení, ktoré by mohli byť práve tým hnacím motorom pre argument free updatu, kde by tento obsah mohol vyriešiť financovanie prací na next-gen update.

Zostaňte naladení na CzechGamera a určite sa čoskoro dozviete viac.

DALŠÍ

CGwillWin