hw
Milovníci série Monster Hunter spozornite!

Milovníci série Monster Hunter spozornite!
09:25, 27.01.2021

Ako ste už určite zaznamenali blíži sa nám ďalší diel nekončiacej série Monster Hunter. Tentokrát s podtitulom Rise a exkluzívne pre konzolu Nintendo Switch. Takže inými slovami; Monster Hunter vhodný na záchod sa vracia!



Ak ste čakali, že Nintendo na túto značku staví maximum, tak ste práve vyhrali. Nintendo s radosťou uvedie špeciálnu edíciu konzole, ktorej špeciálnosť samozrejme plynie z toho, že celá konzola bude v štýle Monster Hunter univerza.

V prípade, že vás nezaujala rovnako unikátna Mário edícia, ktorá bola až moc červená, či modrá a ste skôr fanúšik temnejších farieb, tak pre vás tým pádom máme alternatívu. Už 26. Marca/Března si budete môcť zakúpiť Nintendo Switch konzolu v unikátnej grafickej úprave, ktorej ochutnávku nájdete v obrázkoch nižšie.

Aby ste sa ale príliš neradovali tak konzola je ZATIAĽ potvrdená len pre Japonský trh a to za cenu 38,400 Yenov. Počkajme si však aj na oznámenie pre bližšie trhy, verím, že sa dočkáme vzhľadom na to, že Monster Hunter je celosvetový fenomén.

Klik pro zvětšení (Milovníci série Monster Hunter spozornite!)


DALŠÍ

CGwillWin