Mortal Shell Enhanced Edition oznámena pro PS5 a Xbox Series X|S

Mortal Shell Enhanced Edition oznámena pro PS5 a Xbox Series X|S
20:15, 01.03.2021

Vývojáři z Cold Symmetry a vydavatel Playstack oznámili, že Mortal Shell: Enhanced Edition vyjde na Playstation 5 a Xbox Series X|S

Cenami ověnčené akční RPG Mortal Shell obdrží Enhanced Edition, která vyjde na konzole Playstation 5 a Xbox Series X|S. Mortal Shell: Enhanced Edition je kompletně remasterovaná verze hry s podporou rozlišení 4K a vylepšenými texturami, to vše se 60 snímky za sekundu.

Klik pro zvětšení (Mortal Shell Enhanced Edition oznámena pro PS5 a Xbox Series X|S)

Enhanced Edition dále zahrnuje kompletní podporu ovladače PS5 DualSense, kalibrovaného pro strhující zážitek, takže nabídne šeptavé zvuky a vibrace tlukotu srdce, kdykoliv se přiblížíte k nové tělesné schránce. Majitelé hry na PS5 si užijí hlubokou fyzickou vazbu s tím nejnebezpečnějším a nejkrutějším herním prostředím. Tato hra ve stylu Dark Souls přináší vlastní pojetí žánru, neboť hráči budou muset bojovat s temným světem v podobě různých tělesných schránek, které poskytují celou řadu schopností a speciálních dovedností. O soubojích rozhodne to, do jaké tělesné schránky se vtělíte a jaké válečníky probudíte.

Krabicové vydání Mortal Shell: Enhanced Edition Deluxe Set vyjde 9. dubna a obsahuje úžasný 140stránkový artbook s dosud neviděnými koncepty a ilustracemi a také oboustranný obal a umělecké pohlednice. Na oznamovací trailer se můžete podívat zde:

Mortal Shell je právě teď v prodeji na PS4, Xbox One a PC, Mortal Shell Enhanced Edition Deluxe Set vyjde na Playstation 5 a Xbox Series X|S již 9. dubna.


DALŠÍ

CGwillWin