hw
Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream

Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream
09:04, 16.03.2021

Česká spoločnosť Niceboy opäť posúva portfólio svojich produktov o poriadny kus ďalej a tentokrát bude reč o sekcii mikrofónov. V súčasnej dosť problematickej dobe, kedy sa spoločenská socializácia krúti okolo nášho rodinného krbu je komunikácia so svetom často alfou a omegou pracovného ale aj rodinného fungovania, preto by vás rozhodne mohla zaujať ponuka nižšie. Nájdete v nej hardvér určený na konferenčnú komunikáciu ako aj štúdiové mikrofóny ideálne na stream.

Řada mikrofonů Niceboy VOICE - Buďte slyšet

Značka Niceboy přichází s ucelenou řadou vlastních mikrofonů. Koncem loňského roku nejdříve představila dva modely konferenčních mikrofonů - Niceboy VOICE Call a model pro náročnější Niceboy VOICE Call PRO. A ty nyní doplnila dvojicí stolních mikrofonů pro streamery a hráče. I v této kategorii představila dva modely. Vstupní model Niceboy VOICE a pokročilejší model Niceboy VOICE Handle s ohebným ramenem a širším příslušenstvím.

Klik pro zvětšení (Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream)

Konferenční mikrofony

VOICE Call značky Niceboy je jedním z nejdostupnějších stolních konferenčních mikrofonů na našem trhu. Hravě zvládne pracovní schůzku nebo on-line chat s rodinou či přáteli. I přes svou dostupnou cenu nabízí všesměrové snímání zvuku ve stereo kvalitě. Jeho používání je jednoduché a intuitivní. Navíc je malých rozměrů, takže si ho lze vzít všude s sebou.

VOICE Call PRO v sobě obsahuje hned dva přístroje najednou: mikrofon pro konferenční hovory i reproduktor. Navíc je osazen i porty pro připojení externích sluchátek a mikrofonu. Připojení Plug & Play (Stačí jen pomocí USB zapojit do počítače a můžete začít vysílat.) a ovládací prvky přímo na mikrofonu zajišťují jednoduché ovládání.

  • Konferenční mikrofon Niceboy VOICE Call koupíte za 999 Kč.
  • Konferenční mikrofon Niceboy VOICE Call PRO koupíte za 1899 Kč.
  • Klik pro zvětšení (Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream)

    Stolní mikrofony pro streamování i hry

    Stolní mikrofony Niceboy VOICE a VOICE Handle jsou kondenzátorové mikrofony s řadou příslušenství v balení a jednoduchým připojením Plug & Play.

    VOICE od značky Niceboy si umí poradit s ruchy z nežádoucích směrů, a to díky kardioidní směrové charakteristice a odnímatelnému pop filtru. Tripod (trojnožka) a flexibilní držák umožňují individuální nastavení.

    Klik pro zvětšení (Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream)

  • Stolní mikrofon Niceboy VOICE koupíte za 1499 Kč.

  • VOICE Handle je vybaven flexibilním otočným stojanem s nastavitelným náklonem. I zde potlačení nežádoucích vnějších zvuků zajišťuje kardioidní směrová charakteristika mikrofonu. Pro čistotu zvuku je mikrofon vybaven odnímatelným pop filtrem, antivibračním držákem a protivětrným krytem pro mikrofon.

    Klik pro zvětšení (Niceboy predstavil nový zástup mikrofónov určených nie len na stream)

  • Stolní mikrofon Niceboy VOICE Handle koupíte za 1999 Kč.

  • Více informací na www.niceboy.cz


    DALŠÍ
    
    CGwillWin