Koľko trvá poskladať svoj ideálny tím v FIFA21?

Koľko trvá poskladať svoj ideálny tím v FIFA21?
13:01, 17.03.2021

Touto nesmierne pálčivou otázkou sa rozhodol zaoberať futbalový nadšenec a hráč s prezývkou ScudzTV. V režime FIFA Ultimate Team si totižto chcel postaviť svoju jedenástku snov a tak začal hľadať spôsob akým by niečo také mohlo byť vôbec realizovateľné. Samotné EA totižto rok čo rok tvrdí; že nikoho nenútia míňať peniaze navyše len aby si mohli dovoliť postaviť na online trávnik svojich miláčikov a jediné čo je treba, je hrať a hrať a zase hrať. Hold GRIND je jedna vec, ale zo zistení spomínaného futbalového nadšenca vyplýva, že než príde na trh ďalšia FIFA, nikto si svoj tím snov postaviť nestihne ani keby bol nonstop na drogách.

Vysnívaná jedenástka podľa uvedeného hráča by ho prišla na šialenú sumu cca sto miliónov mincí v internej mene. Aby takúto pálku získal bežným hraním, musel by pred TV stráviť viac než 900 dní v jednom kuse a vyhrávať bez zaváhania. Ako druhú variantu možnosti získať jeho ideálnych hráčov uviedol formu prestupov a transakcií, čo by ho však stálo 69 dní intenzívneho krútenia štatistikami alebo 1650 hodín brania kokaínu. No a do tretice tu je to čo EA miluje najviac, teda mikrotransakcie. Na jedenástku definovanú nižšie by si autor musel vyčleniť šialenú sumu 80 000 Libier.

Ani jedna cesta sa nedá označiť za formu ústretovosti voči koncovému zákazníkovi a len sa tak potvrdzuje verejne známa skutočnosť, že EA si zo série FIFA už dávno spravila najziskovejšiu dojnú kravu aká sa v športových hrách vôbec dá podojiť.


DALŠÍ

CGwillWin